Opleiding en Werkervaring

Tijdens mijn studie pedagogiek heb ik ervaring opgedaan als groepsleidster in de kinder-en jeugdpsychiatrie. Ik begeleidde onder andere kinderen met autisme, PDD-NOS, ADHD  en hechtingsproblematiek.
 
Daarna ben ik gaan werken als pedagogisch medewerker bij Driever's Dale. Dit is een othopedisch behandelcentrum waar jongeren wonen met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblematiek. Volgens het model competentiegericht werken begeleidde ik deze jongeren om zo zelfstandig mogelijk te kunnen gaan wonen in de nabije toekomst. 

Hiernaast begeleidde ik een meisje met McDD en haar ouders in hun thuissituatie. We werkten aan verschillende onderwerpen als emotieregulatie, gedrag, inzicht in haar problematiek en begeleidde ik ouders in de opvoeding. 
 
Een jaar vrijwilligerswerk volgde te Curaçao bij de stichting Encelia. Samen met andere collega's  zetten we een crisis-observatiecentrum op voor kinderen t/m 12 jaar die niet meer thuis konden wonen wegens gedragsproblematiek van het kind of wegens een te onveilige thuissituatie.
 
Terug in Nederland ben ik gaan werken bij de Koninklijke Visio als groepsleidster op een groep volwassenen die kampen met psychiatrische problematiek en een visuele beperking. Daarnaast paste ik op twee kinderen gedurende drie dagen per week en deed ik vrijwilligerswerk in een gezinshuis met meerdere pleegkinderen.

Dankzij Kids & U heb ik de afgelopen jaren al bij diverse gezinnen mogen helpen en heb ik veel kinderen mogen begeleiden. Als kindercoach kan ik nog meer aansluiten bij de behoeften van kinderen en hun begeleiden bij hun ontwikkeling. 
'Samen komen we er wel'
Webdesign by Breunesse ICT